Aurinkoista kesää – blogi jää kesätauolle!


Meillä on tapana tarjoilla kahvia ja joskus jopa pullaa toimistollamme vieraileville ihmisille. On mukavaa kun käy vieraita!

Keskimäärin kahville tulevat henkilöt käyttävät seuraavaa reittiä: kiinteistön alaovesta ovisummeria painamalla sisälle rappukäytävään, rappukäytävästä toimiston ovelle ja toimiston ovelta toimistoon. Toki tätä reittiä käyttävät yleensä myös työntekijämme.

Tämä kaveri päätti kuitenkin käyttää vaihtoehtoista tapaa:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katulamppujen korjaaja vaikutti tyytyväiseltä tuoreeseen, maidolla ja sokerilla höystettyyn kahviinsa. Kuulemma hän ei ole koskaan ennen juonut taukokahveja nosturin korissa.

Ohjelmistotestaus.fi jää kesätauolle heinäkuun loppuun saakka. Ota mallia katulamppujen korjaajasta ja tee kesän aikana jotain sellaista, mitä et ole koskaan aikaisemmin tehnyt. Mukavaa Juhannusta ja aurinkoista kesää kaikille!

 

 

Aiheet:
Ohjelmistotestaus

Anna hyvän kiertää:

Kommentit

 1. testipena kirjoitti:

  Aurinkoista kesää myös teille pienen runon muodossa!

  Vaikka kesäinen sää ulos houkuttaa, ilmastoitu konttori koukuttaa. On kohta bugirapsojen kirjoituksen vuoro, heleästi laulaa sitten devaajien kuoro. Automaatti kun taustalla testejä rullaa, voi silloin kahvilla syödä pullaa. Parit testit vielä ajan ennen lomaa, kelpaapi asiakkaan katsella softaa somaa. Loman ajan tuuletan aivoja, enkä mieti ohjelmistojen vaivoja. Syksyllä jaksaa taas bugeja etsiä, kun on kesän samoillut vehreitä metsiä. Hyvää kesää!

 2. Jaakko Sakaranaho kirjoitti:

  Runo lämmittää aina, kiitoksia 🙂

 3. Ammattitestaaja kirjoitti:

  Täytyy se taas todeta, että on ne ammattilaiset erikseen 🙂 Se on aika harva joka on taukokahvit hörpännyt nosturin korissa.

  Kesäähän tässä on vielä jäljellä, mutta varsinaiset kesälomat on nyt lusittu pois alta. Innolla odotan syyskauden blogeja 😉

 4. http://www./ kirjoitti:

  , Socialism is the opiate of the mass media.NOTE: The higher the tax rate in individual states, the more fiscal trouble they’re in. Most often they are states with huge "public sector" unions & subsequent budget breaking pension deficits.The chart is surface interesting in that it shows the looming Fed insolvency. But the crumbling will begin at the bottom, in localities.

 5. Thanks! I looked at the site. My ancestors came from Catalonia. of those girls look like pure Nordic type and all of them are beautiful (#5 represents the best of the gracile-type of Mediterraneans).

Jätä kommentti