Juhani Teirikangas

Silloin kun testaan, ajattelen enimmäkseen testausta. Silloin kun en testaa, ajattelen testausta, ihmisiä, järjestelmiä, testausta, ihmisenä olemista, elämää, autoja, ihmisen käyttäytymistä ja testausta.

Vaikka hyvin suunniteltu saattaa olla puoliksi tehty, niin paraskaan suunnitelma ei säily ehjänä kohdattuaan todellisuuden ja muita ihmisiä. Siispä altistaakseni testausaiheiset ajatuskulkuni todellisuudelle ja ihmisille, kirjoitan välillä testausaiheisia mietteitäni blogeiksi teidän luettavaksenne.

Joskus ajatukseni saa vastakaikua, joskus tyrmäyksen, usein väistämättä kumpaakin. Mutta jos edes silloin tällöin ajatukseni on jossakussa saanut aikaan uuden, paremman tavan katsoa testausta, järjestelmiä, ihmisiä tai elämää, on yhteistyöstämme syntynyt jotain korvaamatonta.

Olen Juhani Teirikangas, työskentelen Provella. Testaan työkseni, kirjoitan jakaakseni, elän kehittyäkseni.