Avoin työpaikka: Kivireen vetäjä

Prove on kotimainen talo täynnä ohjelmistotestauksen guruja. Ammattitaitomme salaisuus löytyy tuskasta ja pitkistä työpäivistä! Ruoskimme itseämme ja toisiamme päivästä toiseen kohti suurempia voittoja. Gurumme metsästävät bugeja ympäri Suomen (mm. Oulussa, Tampereella ja Helsingissä). Pitsinnypläys ja tyhjänpäiväinen papereiden pyörittely ei meitä kiinnosta. Me tähtäämme todellisiin tuloksiin.

Proven guruilla on jo muuten Suomi hyppysissä, mutta viimeinen sokea pisteemme löytyy etelästä. Siksi etsimme testauksessa gurunviittaa jo kantavaa hengellistä johtajaa julistamaan testauksen ilosanomaa pääkaupunkiseudulla. Liikevaihtomme (2011 reilu miljoona) on kasvanut 100%:n tahdilla viime vuosina ja haluamme ylittää itsemme puristamalla kaikista vielä pikkuisen enemmän.

Barona IT hakee Provelle siis jämerää ja kaukonäköistä vetäjää Helsinkiin perustamaan ja johtamaan pääkaupunkiseudun toimintoja. Nykyinen Proven pääkaupunkiseudun henkilöstö siirtyy heti yksikönvetäjän alaisuuteen. Hävytön ote sekä hyvät puheenlahjat ovat avaimia tehtävässä menestymiseen.

Prove tarjoaa:

  • Vaarallista ja kovaa menoa sekä tuskantäyteisiä työtunteja!
  • Juuri ja juuri riittävää palkkaa
  • Jos homma onnistuu, luvassa on mainetta ja mammonaa

Edellytämme, että:

  • Osaat puhua testauksesta aivan kuin tietäisit siitä jotain
  • Et puuhaile joutavia vaan osaat keskittyä olennaiseen
  • Osaat rohkeasti olla eri mieltä etkä pelkää sanoa sitä
  • Pärjäät ainakin yhden erän painissa toimitusjohtajamme Antin kanssa

Tärkeimmät tehtäväsi ovat:

  • Rekrytä hyvän Auran omaavia uusia Guruja(tm) Proven riveihin
  • Viedä testauksen ilosanomaa uusille asiakkaille

Jos meininki tuntuu hyvältä ja muut reunaehdot täyttyvät, olet etsimämme henkilö! Työpaikka täytetään välittömästi oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Kristiina Aksberg, 050 413 1441 tai kristiina.aksberg@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 02.01.2012 mennessä klikkaamalla tästä.

Lisätietoja tehtävästä: kristiina.aksberg@barona.fi , +358504131441