Törkeä tarjous suomessa toimivalle yritykselle

Me Provella päätimme tehdä törkeän tarjouksen! Rakennamme 5-päisen testauksen unelmajoukkueen ja tarjoamme 6kk työnäytteen ihan nahkoineen.

Viimeistään tässä vaiheessa yrityksen johtoryhmä ja hallitus hakkaavat toimitusjohtajan yhdessä takapihalla, sillä tämä avaus vetää näppärästi koko porukan samaan suohon.

Noniin. Sitten itse asiaan. Tiimi tulee sinun luoksesi ja työskentelee sinun välineilläsi. Sijoituspaikka on pääkaupunkiseutu. Tiimin kokoonpano tulee olemaan seuraava:

  • 1 virkaiältään vanhempi testaaja johtajaksi (6v+)
  • 4 virkaiältään nuorempaa testaajaa (1-2v)

Ja ennen kuin kysytte: Kaikki ovat suomalaisia, supliikkeja ja puhuvat sujuvasti myös englantia! Tässä ei siis nyt ole sitä paljon puhuttua koiraa haudattuna.

Kysymys on ihan törkeästi vain PR-tempusta, markkinoinnista ja oman edun tavoittelusta.

6kk kokonaishinta tälle iskuryhmälle on 88.000€ ja se laskutetaan kuukausittain 6:ssa yhtäsuuressa erässä, kukin 14 päivän laskutusajalla. Mikäli palkkaisit porukan ihan itse, niin hinnaksi tulisi helposti yli 130.000€. Tämä keikka menee helposti ihan höpöksi kannattavan liiketoiminnan näkökulmasta viimeistään sitten, kun järjestän jengille kaiken hyvän päälle 3 koulutuspäivää kuukaudessa.

Tiimi voi hoitaa yhden ison projektin tai useita pieniäkin. Koko porukka on käytettävissä 6kk juuri niihin testaustöihin, mihin parhaaksi näet. Ja sokerina pohjalla annan vinkin: jos olet riittävän törkeä kaveri, niin ostat tämän tiimin palvelukset omaan firmaasi ja myyt vähintään tuplahinnalla eteenpäin 😉

Lupaan rakentaa tämän tiimin syksyn aikana yhdelle suomessa toimivalle yritykselle, joka tarpeesta minulle henkilökohtaisesti ilmoittaa. Tarpeesta voi ilmoittaa suoraan sähköpostiini etunimi@prove.fi. Viestiin kannattaa kirjoittaa selvästi:

  1. Yrityksen nimi ja tiimin toimipaikka
  2. Lyhyt kuvaus projekteista, joissa testausta tarvitset
  3. Ytimekäs tiivistys tuotekehityksen keskeisimmästä haasteesta

Valitsen sopivan yrityksen 12.10. kaikkien ilmoittautuneiden joukosta.