Testausautomaatio avaimet käteen periaatteella

Varoitus! Tämä on häikäilemätön myyntipuhe. Pääsiäistarjous Provelta sinulle!

Sinulla on ohjelmistotuote ja kehitysprojekti. Olette jo pitkään keskustelleet testausautomaation rakentamisesta osaksi kehitystänne. Kukaan ei vain ole ehtinyt paneutua asiaan, koska on muka niin kiire.

Hurry man

Provella on sinulle ratkaisu. Olemme murjoneet Kick-off -tuotteemme päivityksen kimpussa koko kevään. Nyt tuotteen voi tilata hyväksyntätestauksen lisäksi myös testausautomaation aloituspotkuksi! Näin automaatiourakka toimii:

  1. Automaatiotiimimme gurut ottavat kopin projektisi erityistarpeista yhden iltapäivän workshopissa
  2. Seuraavaksi he vetäytyvät testauslaboratoriomme suojiin murjomaan automaatioratkaisun kasaan
  3. Ratkaisun päälle tiimimme automatisoi joukon testejä osoitukseksi ratkaisun toimivuudesta
  4. Lopuksi he tulevat esittelemään toteutuksen sinulle ja opastamaan teidät hyödyntämään automaatiota tulevaisuudessakin
  5. (Voit myös heittää vastuun automaation ylläpidosta ja testien laatimisesta meille. Keskustellaan siitä urakan jälkeen)

Koko lysti vie sinun ja tiimisi työaikaa vain kahden workshopin verran. Testausautomaatiollasi on jämerä peruskivi kahdessa viikossa. Kaikki työn tulokset jäävät sinulle. Lisäksi homma on täysin riskitön: Jos emme onnistu, hyvitämme koko hinnan sinulle heti.

Nyt saat kahdessa viikossa “avaimet käteen” ratkaisun pohtimaasi testausautomaatioon hintaan 8250€. Sinun tarvitsee vain laittaa meikäläiselle tekstiviesti “Haluaisin jutella automaatiosta” numeroon 040 572 7204 ja minä otan hommasta kopin.