Vuoden Testaaja 2014 ratkesi

Tässä blogissahan on ovet auki kun 16 kesäisten kotibileissä.

No ei se mitään, käytetään tämä tilaisuus suuriin Kiitoksiin kaikille äänestäjille tuesta ja uskosta tässä kilpailussa, mutta ennen kaikkea testauksessa. Niinhän siinä siis kävi, että allekirjoittanut voitti kilvan, aivan mahtavaa! Kiitos!!

En voi kuvitella mailmaa ilman testausta, jokainen meistä testaa. Vaimo testaa uusia kenkiä ennen ostopäätöstä, naapuri testaa uutta Volvoa ja toivoo ainakin osan naapureista kurkistelevan ikkunoista, kolleega käy liikkeessä testaamassa uutta läppäriä ja toteaa sen reunan raapivan ranteet verille. Me Provella testaamme asiakkaidemme ohjelmistoja ja järjestelmiä, jotta heidän tuotteidensa laatu on alansa parasta.

Testaus vaikuttaa meidän kaikkien elämään, se tuottaa informaatiota jotta voimme tehdä elämämme tärkeimpiä päätöksiä!

Kiitos kaikille!

Jarkko Tauriainen
Amatööritestaaja 33 vuotta, joista ammattilaisena 8 vuotta

 

Virallinen lehdistötiedote