Olipa kerran ohjelmistotestaaja, joka…

…oli hyvä bugien metsästäjä ja mainio raporttien kirjoittaja. Hän testasi päivästä toiseen ja aamusta iltaan. Hän tunsi olevansa oikein hyvä työssään. Eräänä päivänä testaajan kollega kuitenkin tuli silmät tuikkien töihin ja oli tulessa.

Kollega kertoi valmennuksesta, joka oli ravistellut vuosikausien tomut hartijoilta. Kollega ymmärsi, mistä aineksista testauksen gurut todella uudestaan syntyvät. Hänestä oli tullut liiketoiminnan Suojelija ja ohjelmistokehittäjien Sankari. Oikea Asiantuntija ja Guru.

kutsun_sinut

Uskallatko ottaa vastuun onnistumisesta? Jos, niin kutsun sinut!

Riittää, että uskallat ensimmäisen askeleen keskinkertaisuudesta kohti pysyvää tasonkorotusta. Ota selvää nyt, mistä alkaa testaajan matka kohti asiantuntemuksen ydintä! Tule Testaaja 3.0 -valmennukseen huhtikuussa!