Lehdistötiedote

3.8.2011 Lehdistötiedote, julkaisuvapaa heti

Prove Expertise Oy osti Neusoft Mobile Solutions Oy:n testausliiketoiminnan. Uusien osaajien hankinnan ansioista Proven osaaminen syvenee ja monipuolistuu. Tämä näkyy asiakkaille palvelun paranemisena ja yhä laajempana testausosaamisena.

Hahaa, tuplasimme testausgurujemme lukumäärän!” hihkuu Prove Expertise Oy:n toimitusjohtaja Antti Niittyviita.

Suomessa toimiva Prove Expertise Oy vahvistuu kaupan myötä 18 testauksen ammattilaisella. Kokonaisuudessaan työntekijöitä on nyt 37.

Toiset jarruttelevat, mutta me kiihdytämme vauhtia. Kuluttaja-asiakkaille ei enää kelpaa toiseksi paras eikä yritysasiakkaille kelpaa puoliksi toimiva softa. Asiakkaamme ovat tämän ymmärtäneet ja siksi testauksen tarve kasvaa“, Niittyviita jatkaa hullunkiilto silmissään.

Kauppojen myötä palveluliiketoiminta kasvaa sen verran suureksi, että samassa rytäkässä Prove palkkasi uudeksi palveluiden vetäjäksi Teemu ‘Jerry’ Haapalan. Haapala on aikaisemmin toiminut mm. Ardites Testing Services Oy:n toimitusjohtajana ja Symbio Finland Oy:n myynnin kehitysjohtajana. Taustastaan johtuen Haapala pystyy puhumaan hyvin vakuuttavasti testauksen merkityksestä, aivan kuin ymmärtäisi asiasta enemmänkin.

Pääasiallinen syy miehen palkkaamisessa oli, että kukaan muu ei tehtävään suostunut. Eipähän tuo ollut kovin kalliskaan“, toteaa ADHD-Niittyviita jo selvästi kyllästyneenä.

Tekijälukumäärän kasvattaminen mahdollistaa uusien, toistaiseksi vähemmälle huomiolle jääneiden asiakassegmenttien tarkemman kartoittamisen. Esimerkiksi perinteisen teollisuuden tarpeisiin suunniteltujen sovellusten kehitystyöstä löytyy testauksen suhteen paljon tekemistä ja silläkin saralla vauhtiin on jo päästy.

Kas näin, katsokaapas!” jatkaa jälleen innostunut Niittyviita ja käärii hihat.

Lisätietoja: Antti Niittyviita, toimitusjohtaja

P. 040 572 7204

etunimi@ohjelmistotestaus.fi

Prove Expertise Oy ohjelmistotestauksen palvelutalo, joka keskittyy olennaiseen. Proven asiakkaat säästävät aikaa ja hermoja, kun virheet löydetään ajoissa ja testaus hoidetaan heti kunnolla.