Tilaa Testauksen Pikaopas vol. 2

Älä ole huolissaan. Liiketoimintasi vaarantavat bugit löytyvät kyllä. Joko ennen julkaisua testaajien toimesta tai julkaisun jälkeen loppukäyttäjien toimesta.

Lopulta kyse on vain siitä, missä vaiheessa bugien pyörittely on kaikkein edullisinta.

Yleensä kukkarolle käy eniten korjausten tekeminen jälkikäteen, asiakkaiden hyvittely, kauppojen peruuntuminen ja maksavien asiakkaiden väheneminen. Paljon kalliimmaksi kuin testaus jo kehityksen aikana.

Jos asiakkaasi suostuvat ottamaan vastaan puolivalmista tuubaa, olet onnellisessa asemassa eikä tämä viesti kosketa sinua. Kaikille muille Prove on kasannut jo toisen Testauksen Pikaoppaan. Se antaa uusia näkökulmia testauksen kehittämiseen ja uusia aseita kollegoiden ravisteluun!

Pikaopas2

Tilaa Testauksen Pikaopas vol. 2 klikkaamalla kuvaa ja lähetämme sen sähköpostiisi!