Formulamestarin sunnuntaiajelu

Formuloita on tullut katsottua pikkupojasta asti. Kai nyt, kun sunnuntaisin oli iskän viikonlopun kohokohta. F1 -osakilpailu milloin missäkin. Silloin linnoittauduttiin sohvalle ja joskus oli kai poppareitakin tarjolla. Tutuksi ovat tulleet Rosbergit, Häkkiset, Lehdot, Räikköset ja Kovalaiset mitä nyt äkkiseltään mieleen tulee. Niin ja Schumi!

Sarjan puolustava mestari nyt on Lewis Hamilton. Hamiltonilta löytyvät kaikki menestyksen avaimet. Yliluonnolliset ajotaidot, aivan huippuunsa viritetty ajoneuvo ja tietysti yksi F1 maailman tarkimmista ja tehokkaimmista tiimeistä.

Lada Samara

Mutta mitäpä luulette. Tulisiko maailmanluokan tuloksia, mikäli miehelle antaisi alle Lada Samaran seuraavaan osakilpailuun?

Melko varmasti jännitysnäytelmästä tulisi surkuhupaisa sunnuntaiajelu.

Testausgurujen…. Niin. Tai oikeastaan kaikkien asiantuntijoiden tärkein työväline – ne ylivertaiset ajotaidot – asuvat pään sisällä. Mutta miten on ajoneuvon laita? Mielihän majailee pääasiassa kehon sisällä. Jos kroppa prakaa, niin oivalluksetkin tulevat hitaammin ja harvemmin. Väitän, että ylivertainen asiantuntija on kolmen komponentin summa.

  1. Henkinen kapasiteetti – Ajotaidot
  2. Fyysinen kapasiteetti – Ajoneuvo
  3. Sosiaalinen kapasiteetti – Varikkotiimi

Horjumaton rakennelma ei synny viilaamalla valmiiksi vahvoja osia entisestään. Homma hoidetaan vahvistamalla kulloinkin heikointa lenkkiä!

Mitä mainituista sinun siis tulisi seuraavaksi treenata?