Niittyviita koulutti, mitä sanoivat kurssilaiset?

Prove on aloittanut Testaaja 3.0 -koulutusten pitämisen viime vuonna. Kouluttajana on toiminut toimari Antti Niittyviita. Muilutin miehen pöydännurkalta palautenivaskan ja päätin tehdä blogiin pienen koosteen aiheesta. Palautekyselyn kysymysmallit on pöllitty törkeästi Jari Parantaisen pollitasta.fi-blogista. Eikä edes hävetä.

Ihan ekaksi udeltiin koulutuksen sisällöstä. Palautteesta voisi kai todeta, että sisällössä ei ole merkittäviä ongelmia. Osallistujat pitivät sisältöä vähintäänkin hyvänä, iso osa jopa erinomaisena. Muutama sanallinen kommentti:

Alussa hämmensi, miten ihmeessä tämä liittyy testaukseen. Lopulta viisaus paljastui.

Alkuun voisi käydä nopeasti läpi, että mitä tuleman pitää.

Käytännön harjoitukset hyviä. Niitä lisää.

Koulutus

Kouluttajan otteeseen liittyvä osio jatkaa samaa tylsää tasaista linjaa. Arvioinnit ovat vielä positiivisempia kuin sisällön antamat fiilikset. Eritoten kiiteltiin Antin heittäytymiskykyä ja avoimuutta.

Ihana kun kouluttaja on valmis jakamaan oman elämänsä esimerkkejä (vaikka ei takuulla ollut helppoa). Halin paikka 🙂

Mahtava esiintyjä.

Koko persoona pelissä. Harvinaista.

Erittäin vakuuttava esiintyjä.

Antti

Etenemisen tahti oli pääsääntöisesti sopiva. Yhdellä oli välillä tylsää.

Tarinoita sopivasti, mukavasti rytmittivät luentoja.

Välillä junnasi. Ei isoa ongelmaa.

Eteneminen1

Seuraavaksi udeltiin koulutuksen palveluista. Tässä saatiin viimein hajontaa. Koulutus järjestettiin Huoneessa, Helsingissä Selvästi jatkokoulutuksissa pitää panostaa etenkin yhteydenpitoon ennen koulutusta. Osa selvästi sellaista kaipasi. Tästä on otettu jo opiksi 3-4.9. järjestettävään koulutukseen. .

Mukava paikka!

Hyvä ruoka.

Ei ennen koulutusta ollut juuri yhteydenpitoa.

Palvelut1

Viimeisenä udeltiin sitä, että kenelle koulutus sopii. Kaikki vastaajat olivat likipitäen yksimielisiä siitä, että hukkaan ei mene kenenkään IT-alalla toimivan aika.

Avaisi varmasti päälliköidenkin silmiä.

Ei tarvitse olla testaaja saadakseen tästä paljon ideoita.

Suositukset1

Haluatko osallistua seuraavaan koulutukseen 3-4.9.2015 Helsingissä? Lisätietoja ja ilmoittautumaan pääset täältä: http://prove.fi/koulutukset/testaaja-3-0-valmennus/