Onnistu törkeästi vuonna 2016

Olisitko kiinnostunut, jos lupaisin sinulle joululahjaksi taikatempun, jolla voit esimerkiksi parantaan vastutuskykyäsi, kirkastaa ajatteluasi, vähentää stressihormonien määrää elimistössä, kehittää ongelmanratkaisukykyäsi ja ratkaista erimielisyyksiä työssä tai vapaalla?

Niin. Olisitko? Kiinnostunut siis.

Uskallan väittää tämän toimivan, sillä olen törmännyt viimeaikoina riittävän moneen tutkimustulokseen asiasta. Kamalinta on, että edes omakohtainen kokemukseni kokeilemisesta ei meinannut riittää vakuuttamaan, sillä me ihmiset emme oikein usko kärsivällisen työn tuottamiin tuloksiin. Etenkään, jos se vaatii vähän työpanosta tai uhkaa loukata urautuneita ajatustapojamme.

Googleen vaan, jos ei ego muuten usko! Benefits of journaling.

Menestyvät ja heitä valmentavat ihmiset kertovat yhteen ääneen, että yksi tärkeimmistä tavoista kestävään onnistumiseen on päiväkirja. Siis harjoiteltu tapa tehdä muistiinpanoja. Ja vieläpä mieluummin paperille kuin ruudulle. Se tarkoittaa tärkeimmän työvälineesi virittämistä kohti kovempaa kuntoa.

Vihko auki

Jos et keksi mistä oikeasti aloittaisit, niin kirjoita heti herätessä sängyn vierestä löytyvään vihkoosi yksi kiitos, uuden päiväsi tärkein tavoite ja lopuksi uhmaa kohtaloa kirjoittamalla yksi lause, joka alkaa sanoilla “minä olen…”.

Nyt ideasta innostuneena ja viimeisen työpäivän villiinnyttämänä lupaan seuraavaa.

Laita minulle sähköpostia otsikolla “päiväkirja”. Kerro siinä nimesi ja osoitteesi. Minä lähetän sinulle kynän ja kirjan täynnä tyhjiä sivuja. Sitten estradi on sinun. Hyvää Joulua ja tee upea vuosi 2016!

P.S. Näitä riittää 100:lle ensimmäiselle .) Osoite on etunimi @ prove . fi