Tuletko mukaan? Nyt tiskin alta T.3.0 -leirille

Taisin saada viimeviikolla tartunnan. Sellaisen vakavanlaatuisen. Ei mikään flunssa vaan lause, joka jäi mieleen pyörimään ja se hiipi ihan uniinkin. Koska sellainen vaiva voi kroonistua, kannattaa valita lauseensa tarkasti.

Tämä nimenomainen kuului seuraavasti:

“Ihminen ei sopeudu ympärillä olevaan todellisuuteen, vaan hän pyrkii sopeuttamaan todellisuutta itseensä”

Ensin voi käydä niin, että tuosta ajatuksesta vähän suuttuu. Kun sitä suostuu hetken pohtimaan, niin siitä löytyy jyvänen totuutta. Ja lopulta piilevä avain siihen, mistä arvo oikeasti syntyy.

Ihan sama onko kysymys työstä, guruilusta, harrastuksista vai ihmissuhteista. Arvo syntyy aina toisten ihmisten kokemuksesta. Edellä mainittu lause tiivistää sen, missä näiden kokemusten syntymekanismi piilee. Jos sen onnistuu oppimaan, tuloksista tulee satumaisia.

Asiakkaan asiantuntemuksesta korjaama hyöty ei ole peräisin maagisista teknisistä suorituksista, vaikka se onkin edellytys onnistumiselle. Hyöty on peräisin kokemuksesta, joka tulosten perusteella asiakkaassa voidaan synnyttää.

Ai miten niin hyöty on peräisin kokemuksesta? No ainakin siksi, että yhdentekevältä tuntuvat tulokset eivät juuri koskaan aiheuta toimenpiteitä tiimissä tai organisaatiossa. Jos työ ei aiheuta toimenpiteitä, onko sillä merkitystä? Näin jopa timanttisen asiantuntemuksen arvo voi valua hukkaan kuin rantahiekka sormien välistä.

Oivalluksista vauhkoontuneena ajattelin tehdä jotain aivan uutta

Vedän suu vaahdossa historian ensimmäisen T.3.0 -leirin tammikuun lopussa. Se on suunniteltu tuottamaan ajan kuluessa merkittäviä tasonkorotuksia asiantuntijatyön arvossa. Eli työn tuottamassa hyödyssä asiakkaille, kollegoille ja organisaatiolle. Työ kohti leveluppia alkaa vahvistamalla tekijää ja vasta sen jälkeen katsotaan taas teknisiin taitoihin.

Iso Syöte

Vedän valmennuksen Isolla Syötteellä La 30.- Su 31.1.2016. Sessiot aloitetaan lauantaina kello 09:00 ja ennen sitä on tarjolla aamiainen. Pakettiin kuuluu yöpaikka, kaikki ruokailut ja valmennushenkistä ohjelmaa Su klo 15:00 asti. Kyydit täytyy järjestellä kuitenkin itse.

Valmennuksen hinta tulee olemaan 1490€(+alv), mutta koska kyseessä on historian ensimmäinen setti, sinulla on sauma päästä matkalle tuotekehitystarjouksella. Hinta on törkeät 350€. Veikkaisin, että työnantajakin saattaa suostua sponssaamaan valmennuksen, koska hinta on hyvä ja viikonlopun uudistuminen tuskin häiritsee päivätyötäkään pahasti.

Paikkoja on jäljellä enää 3. Lähdetkö mukaan? Lähetä mulle sähköpostia, niin saat paikkasi “tiskin alta” 🙂 etunimi @ prove.fi. Ajo-ohjeet ja tarkemmat tiedot seuraavat alkuviikosta!

P.S. Jos ihmettelet, mitä leirin sisältöön mahtaa kuulua, niin tämän linkin takaa löydät ainakin lupaavia suuntaviivoja: Testaaja 3.0 -kurssi. Tämä setti sopii kuitenkin kaikille asiantuntijatyön parissa painiville 😉