100% suositteli koulutusta kollegoilleen

Talentum Events järjesti ja testausguru Antti Niittyviita koulutti testaajia ja testipäälliköitä Nopean ohjelmistotestauksen perusteisiin huhtikuun loppupuolella. Ihmiset olivat kovin tyytyväisiä parin päivän antiin. Tässä moderoimattomat kommentit:

Miten hyvin tämä koulutus vastasi odotuksiasi? 5 = koulutus ylitti odotukseni… 1 = koulutus ei vastannut odotuksiani. Jakauma 3kpl korkeimpia ja 8kpl toiseksi korkeimpia arvosanoja.

Positiivinen yllätys, yleisesti tylsäksi todetusta aiheesta.

Oletukseni oli teknisempää koulutusta. Lopputulos oli loistava, parempi kuin pelkkä tekninen testaus koulutus.

En oikeastaan tiennyt, mitä odotin, vaan tulin paikalle uteliaana ja poistuin tyytyväisenä.

Ei ihan tiennyt mitä odottaa. Psykologisempi näkökulma teorian ja käytäntöjen sijaan tai isona lisänä oli iso plussa!

Kouluttaja Antti Niittyviita? 5 = erinoimainen… 1 = surkea. Jakauma 6kpl korkeimpia ja 5kpl toiseksi korkeimpia arvosanoja

Kouluttajan tapa kouluttaa oli mielenkiintoinen, innostava, motivoiva

Loistava esiintyjä ja puhuja. Saa pidettyä yleisön mukana koko ajan.

Kouluttaja oli kaikinpuolin positiivinen yllätys; ilmoitusten perusteella odotin matkasaarnaajaa, mutta Antti olikin sympaattinen ja mukaansatempaava puhuja, ja mies, joka seisoo sanojensa takana.

Koulutustilojen toimivuus ja asiakaspalvelu? 5 = erinomainen… 1 = surkea. Jakauma 4kpl korkeimpia, 6kpl toiseksi korkeimpia ja 1kpl keskimmäistä arvosanaa

Tilat hyvät

Kuuma luokkatila.

Torstain ruoka oli onnistunut, perjantain pääruoassa oli toivomisen varaa.

Todella hyvä lounas 🙂

Koulutuksen plussat ja miinukset

Hyvä koulutus!

Ajatuksia herättävä asioita, mutta mielestäni koulutuksen nimeä harkittava vielä, koska siitä saa käytännönläheisemmän kuvan – kyse kuitenkin jostain aivan muusta. Käytännön harjoitukset hyviä ja niistä sai erityisesti irti. Kouluttaja ammattitaitoinen ja hyvä.

Voisiko tiivistää yhteen päivään?

Kouluttajan asiantuntemus ja positiivisuus oli iso plussa.

Valtavasti uusia ajatuksia testaamisen toteuttamiseen ja miten pääsee nopeasti liikkeelle. Suurimpana asiana näkisin ajatusten ja mielikuvituksen laajentamisen. Näkee toivottavasti jatkossa laajemmin testattavaa asiaa, eikä jämähtäisi vanhoihin kuvioihin.

Koulutus herätti ajatuksia testauksen kattavuudesta ja tehokkuudesta. Olisin toivonut hieman käytännönläheisempää otetta ja ehkä myös enemmän käytännönesimerkkejä.

plussaa: sopivasti innostava kouluttaja; hyvänkokoinen ryhmä, jossa syntyi paljon keskustelua; ajatuksia herättävää harjoittelua; hyvät puitteet;

Plussaa oli psykologinen lähestymis-ja käsittelytapa testaukseen nähden. Tuli refressattua hyvin omia ajattelu-ja työtapojakin. Kivaa oli vuorovaikutus kouluttajan ja oppilaiden välillä keskustelumuodossa. Huonoa oli ehkä se, että perjantaina oli aika paljon paritöitä, jotka eivät olleet ehkä ihan helpoimpia ja niissä olisi voinut ohjeistaa hieman perusteellisemmin ja kouluttaja olisi hieman enemmän voinut kierrellä ja kommunikoida ja auttaa eteenpäin. Mindmeinder oli hyvä väline! Perjantaille olisin toivonut samanmoista sanallista koulutusta, vuorovaikutuksessa koulutettavien kanssa toki. Toki tehtävätkin olivat tarpeen ja erittäin hyödyllisiä ja kivoja. Antti on ihan huippukouluttaja, loistava persoona ja tuo erittäin tarpeellisia näkemyksiä testaajille!

Antti johdattaa testaajia valoon seuraavan kerran 19-20.5. Ilmoittautumaan pääset täältä: http://testauskoulutus.fi/tapahtuma/testaaja-3-0-kurssi-2/