Jani Haikala

Jani “Tuna” Haikala on tottunut uimaan testauksen syvissä vesissä ilman pelastusliivejä. Joka kerta mies nostaa päänsä pintaan. Lopputuloksena on timanttiset bugiraportit ryyditettynä selkeääkin selkeämmällä testausraportilla. Oman osansa huomiosta saavat niin loppukäyttäjän mielenterveys kuin yrityksen rahavirratkin.

Jani palkittiin Vuoden Testaaja 2016 -tittelillä. Äänestäjät kommentoivat Jania monin mairittelevin sanoin, mm. seuraavasti.

Olen henkilökohtaisesti päässyt seuraamaan Janin toimia useammassakin projektissa ja mies on erittäin vastuuntuntoinen sekä osaava testauksen ammattilainen. Hän aidosti välittää lopputuloksesta, eikä istu käsiensä päällä tahi säästä sanojaan jos projektirekka on menemässä metsään. Tunan proaktiivinen ote testaukseen on ihailtavaa, ja se herättää suurta kunnioitusta tätä miestä kohtaan! Hänen timanttinen kosketuksensa asiakkaisiin ja nopea tilannetaju laittaa haukkomaan lisähappea. Mestaritestaaja, joka on ollut myös huippu opettaja ja ohjastaja uusille testaajille!