Vuoden Testaaja 2012: Antti Niittyviita

Toimitusjohtaja Niittyviita kampanjoi ahkerasti voittaakseen Tieturin järjestämän Vuoden Testaaja 2012 -tittelin.  Itsetuntonsa pönkittämiseksi Niittyviita valjasti oman yrityksensä blogin, lisäksi herra piti itsestään meteliä Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä, sähköpostilistoilla ja irkissä. Jakoipa jopa testauksen pikaopasta varmistaakseen voittonsa.

Tulokset julkistettiin eilen. Härskin kampanjoinnin ansioista oli kohtuullisen selvää, että Niittyviita voitti kilpailun. No onhan se kiva, mutta äänisaalis jäi surkeaan 25 %:iin kokonaisäänimäärästä. Voidaan puhua merkittävästä pettymyksestä.

“Näin kova kampanja, ja näin onneton tulos. Mun lapsetkaan ei varmaankaan rakasta mua enää” nyyhkii Niittyviita.

Niittyviitaa luonnehditaan kilpailusivustolla seuraavasti:

Antti on Suomen pitkäjänteisin testausbloggari ja pitää testausasiaa aktiivisesti näkyvillä sosiaalisessa mediassa. Hän on testauksen väsymätön puolestapuhuja ja antaumuksellinen valistustyöntekijä. Testausfirman toimitusjohtaja ja testausta aktiivisesti pohtiva ja siitä kirjoittava testausihminen. Yhdistelee erilaisia teemoja testaukseen ja pyrkii erityisesti vaikuttamaan johdon näkökulmaan tuoden esiin testauksen merkityksen ohjelmistoprojektien aikataulutuksessa ja liiketoimintariskien poistamisen ennen tuotteen julkaisua.

Kuvaus saa Niittyviidan mietteliääksi.

“Kauniita sanoja ja arvostan kyllä titteliä korkealle! Tavoittelin kuitenkin yksinkertaista ääntenenemmistöä, mutta itse asiassa samahan se on millä tavalla voitto tulee. Eihän niitä maaleja myöhemmin muista kukaan” Niittyviita jatkaa.

Niittyviita järjestää Oulussa paraatin voittonsa kunniaksi 30.4.2012 alkaen klo 12. Paraati lähtee liikkeelle Franzenin patsaan nurkilta. Paikalle odotetaan satoja iloisia juhlijoita.

“Hyvä fiilis itseasiassa. Kiitoksia kaikille äänestäjille!”

Mies on entisellään!