Aurinkoista kesää – blogi jää kesätauolle!

Meillä on tapana tarjoilla kahvia ja joskus jopa pullaa toimistollamme vieraileville ihmisille. On mukavaa kun käy vieraita!

Keskimäärin kahville tulevat henkilöt käyttävät seuraavaa reittiä: kiinteistön alaovesta ovisummeria painamalla sisälle rappukäytävään, rappukäytävästä toimiston ovelle ja toimiston ovelta toimistoon. Toki tätä reittiä käyttävät yleensä myös työntekijämme.

Tämä kaveri päätti kuitenkin käyttää vaihtoehtoista tapaa:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katulamppujen korjaaja vaikutti tyytyväiseltä tuoreeseen, maidolla ja sokerilla höystettyyn kahviinsa. Kuulemma hän ei ole koskaan ennen juonut taukokahveja nosturin korissa.

Ohjelmistotestaus.fi jää kesätauolle heinäkuun loppuun saakka. Ota mallia katulamppujen korjaajasta ja tee kesän aikana jotain sellaista, mitä et ole koskaan aikaisemmin tehnyt. Mukavaa Juhannusta ja aurinkoista kesää kaikille!