Haku päällä: Testausguru Helsinkiin

Ohjelmistojen kehittäminen on hemmetin hankalaa nykyisin. Raha tulee vain asiakkailta ja niitä pitäisi vielä miellyttää. Ne perhanat eivä enää suostu maksamaan, jos softa ei toimi. Siksi liiketoimintaa vaarantavat ongelmat pitää saada kiinni jo ohjelmiston kehityksen aikana. Silloin kun niiden korjaaminen on nopeinta ja edullisinta.

Bugeja on maailmassa enemmän, kuin me Provelaiset ehdimme niitä metsästämään. Asiakkaamme haluavat apuamme enemmän kuin pystymme sitä jakamaan! Siksi tarvitsemme nyt sinua.

Prove on kotimainen talo täynnä ohjelmistotestauksen guruja. Menestyksen salaisuus löytyy kirpeistä hikikarpaloista ja ylöskäärityistä hihoista! Pitsinnypläys ja tyhjänpäiväinen papereiden pyörittely ei meitä kiinnosta. Meillä tähdätään todellisiin tuloksiin.

Minä etsin nyt kiihkeästi uusia guruja tiimiimme Helsingissä. Ruoskin henkilökohtaisesti porukkaa päivästä toiseen kohti suurempia voittoja. Itseasiassa juuri siksi onkin onni, että toimistoni on kaukana Oulussa.

Erityisesti haluan sinut, jos CV:stä löytyy kokemusta tutkivan testauksen menetelmistä tai testausautomaatiosta.

Lisäksi toiveena olisi, että:

  • Osaat puhua testauksesta aivan kuin tietäisit siitä jotain
  • Et puuhaile joutavia vaan osaat keskittyä olennaiseen
  • Osaat rohkeasti olla eri mieltä etkä pelkää sanoa sitä

Vastineeksi saat:

  • Vaarallista ja kovaa menoa sekä tuskantäyteisiä työtunteja
  • Juuri ja juuri riittävää palkkaa
  • Jos homma onnistuu, niin luvassa on mainetta ja mammonaa

Jos meininki tuntuu hyvältä, niin ei muuta kuin ansioluettelo ja hakemus tulemaan. Lyhyt ja ytimekäs on hyvä. Jos perustelet vastaanpanemattomasti työpanoksesi hyödyt, olen otettu. Annan lisätietoja puhelimitse tai sähköpostilla: 040 572 7204 tai etunimi at ohjelmistotestaus.fi.