Jättipeniksellä voi kaataa verkkosivuja

Jos rohkeus riittää, niin markkinoinnin ammattilaiset voivat saada ihmeitä aikaan nykyaikaisen internetin avustuksella. Menestystarinoita voi syntyä isolla budjetilla ja harkitusti. Tai joskus käy vain hyvä tuuri. Menestystarinasta on poikkeuksetta etua liiketoiminnalle, mutta vain silloin kun homma onnistuu.

Viimeviikolla NASA:lla sattui tuuri kohdalle kun Mars-mönkijä oli heittäytynyt taiteelliseksi.

photo

Aivan vahingossa NASA:lla päästiin kokeilemaan julkisuuden valokeilaa, mutta kävijäryntäykseen ei oltu varauduttu. Kaikki vierailijoiden tuottama potentiaali valui hukkaan, kuten niin monessa harkitussakin markkinointikampanjassa.

photo (1)

Wappukysymys sinulle hyvä lukija: Mitä tapahtuu, kun jättipenis iskee sinun verkkopalveluusi ja pääset parrasvaloihin Reddititssä, Pinterestissä, Twitterissä, Pheedissä ja Chan4:ssä?