Tule Provelle töihin (v.2.5)

Me Provella uskomme, että ketään ei saisi pakottaa käyttämään shittiä softaa. Saati maksamaan moisesta. Jos olet samaa mieltä ja tykkäät toiminnasta, niin sovit joukkoon varmasti.

Etsimme uusia testaajia kasvavaan gurujen joukkoon Helsinkiin.

1. Tutkiva testaus:

Pidätkö ketterästä softakehityksestä ja ymmärrät, miten tutkiva testaus palvelee kehitystä? Oletko kuullut James Bachista tai siitä, mitä Rapid Software Testing on? Hyvä. Hae meille töihin. Lähetä CV sähköpostilla Jaakolle ja Antille (etunimi@prove.fi).

2. Testausautomaatio:

Onko sinulla taipumuksia innostua teknisistä haasteista? Oletko joskus tehnyt softan koestamisesta automaatiota työksesi? Ymmärrätkö koodia vähän taviksia paremmin? Innostutko softakehittäjien auttamisesta? Hyvä. Hae meille töihin. Lähetä CV sähköpostilla Jaakolle ja Antille (etunimi@prove.fi).

3. Suorituskykytestaus:

Ymmärrätkö softatuotteiden suorituskyvyn ja liiketoiminnan yhteyden? Osaatko skriptata perffitestejä tai mitata vasteaikoja? Keskusteletko sujuvasti tekniikasta kehittäjien kanssa? Hyvä. Hae meille töihin. Lähetä CV sähköpostilla Jaakolle ja Antille (etunimi@prove.fi).

Jos Prove ei vielä ole tuttu, niin ehdota tapaamista. Tutustutaan kahvikupin äärellä ja etsitään yhteinen sävel.

Yksi asia konkreettisina toimenpiteinä on parempi kuin 100 to-do -listalla. Jos CV:n viilaaminen tuntuu työläältä, niin älä hiero sitä enempää! Tärkeintä on, että pääset eteenpäin. Lähetä versiosi meille ja soita vaikka perään.

One Idea

Jos meininki tuntuu hyvältä, niin toimi nyt eläkä huomenna 🙂

P.S. Antin saa kiinni numerosta 040 572 7204 ja Jaakon 040 563 3183.