Miksi ‘Minä’ on taikasana?

Kävin sunnuntaina brunssilla aivan ihastuttavaa lähiruokaa tarjoavassa Vihiluodon Kala -ravintolassa. Tarjolla oli erityisesti huomioni kaappaavia grillattuja katkarapuja. Ritva kertoi näin.

“Nämä ravut muuten ovat erityisen hyviä tänään. Laitoin ne itse edellisenä iltana marinoitumaan chili-lime-marinadiin. Tänään grillasin herkun omakätisesti avotulella. Itseasiassa juuri tunti sitten. Suosittelen kokeilemaan”

Hemmetti, miten hieno fiilis siitä jäi.

served

Helmikuun lopussa istuin Norwegianin koneessa lähdössä Oulusta Helsinkiin. Kone oli vähän myöhässä sillä olimme jääneet defrosting -pisteeseen odottamaan jotain. Lentokapteeni Sjöman kuulutti, että kone on aavistuksen myöhässä. Aluksi meinasi vituttaa. Kapteenimme viestintä muutti kuitenkin kokemuksen täydellisesti.

“Hyvät matkustajat. Minä en ollut tyytyväinen siipien jäänpoistokäsittelyyn ja pyysin kenttähenkilökuntaa uusimaan operaation. Pyydän kärsivällisyyttänne. Asia on hoidettu 10 minuutissa ja minä huolehdin, että saavumme Helsinkiin vain 5 minuuttia aikataulusta jäljessä”

Hemmetti, miten hieno fiilis siitä jäi.

Haluaisin kertoa lisää samanlaisia tarinoita ja aloittaa sanoilla “Sain eilen testausraportin, jossa…”