Mitä voit oppia tokiolaiselta sushigurulta?

Mikä yhdistää vuonna 2012 ilmestynyttä dokumenttielokuvaa tokiolaisesta sushiravintolasta ja asiantuntijatyötä, kuten softatestausta?

85-vuotiaan sushi-gurun kokkaus ja tämä blogisarja molemmat kattavat asiantuntijatyön samat kolme osa-aluetta.

Kaikki lähtee tarvikkeiden hankkimisesta, raaka-aineiden ja menetelmien valinnasta sekä huolellisesta pohjatyöstä. Toinen osa-alue on timanttinen ammattitaito, oli se sitten riisipallon asiantunteva pyörittely tai nopeat ja hyvät testaustulokset. Usein viimeinen, mutta ehdottoman ratkaiseva osa jää testauspuolella vähälle huomiolle. Työn tulosten tarjoilusta riippuu paitsi softaprojektin seuraavat askeleet, myös testaajan ammattimaine.

Koko tämä asiantuntijatyön ketju kannattaa hallita. Jos nimittäin syötät prosessin alkupäässä sisään schaissea, ei putkesta voi tulla ulos ruusukimppua. Katso videolta kattava selitys asiantuntijuuden kolmesta osa-alueesta.

Pst! Pysythän kuulolla, sillä lisää on tulossa!

Pst! Paras Testauskurssi on saanut jatko-osan. Liity mukaan ilmaiseksi: https://testauskoulutus.fi/aamuqaqa/
Saat viikottain meiliisi videomateriaalia laadunvarmistuksesta ja testauksesta – ilman spämmiä!