Elonmerkki 2011 – Viesti tyylillä!

Ohjelmistotestaus.fi tekee tällä viikolla syrjähypyn! Lähden nimittäin vierailemaan design- ja viestintäalan megatapahtumassa, Elonmerkissä. Siinä samalla alan kirjailijaksi, kiitos Katleena Kortesuon rupelihattuisen idean! Tuskin maltan odottaa.

Elonmerkki siis on Marina Congress Centerissä 25.8.2011 järjestettävä tapahtuma jämerällä iskulauseellaan: “Viesti tyylillä”

Elonmerkki 2011 estradilla mm. dekaani Helena Hyvönen Aalto-yliopiston taideteollisesta korkeakoulusta, toimitusjohtaja Laura Lares Kalevala Korusta, yli-innovaatioaktivisti Anssi Tuulenmäki Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulusta, graafinen muotoilija Pekka Loiri, ulkoasupäällikkö Markus Frey Kauppalehdestä sekä toimitusjohtaja Vertti Kivi Dsignista. Päivän päätteeksi markkinointi- ja brändijohtaja Peter Vesterbacka Roviosta kertoo Angry Birdsin maailmanvalloituksesta.

Luvassa on siis jämerää settiä, mutta miksi se juuri sinua kiinnostaisi?

Noh. Kaikkihan johtuu siitä, että pöljyyksissäni menin kirjoittamaan nimen sellaiseen paperiin, jossa sitoudun nakuttelemaan tuon torstaipäivän aikana kokonaista seitsemän (7) blogitekstiä tapahtuman teemoista ja puheenvuoroista. Tekstit julkaistaan testausblogimme kategoriassa Elonmerkki.

Hyvä testausguru. Nyt jos koskaan on mainio sauma perehtyä viestinnän ja brandayksen saloihin. Nyt jos koskaan kannattaa opetella kertomaan omasta ammattitaidosta myös muille!