Valmennus voi muuttaa kaiken

Oletko tullut koskaan ajatelleeksi, mikä tekee juuri sinusta arvokkaan toisille? Tai mistä johtuu, että kourallinen ihmisiä menestyy asioissaan aivan satumaisen hyvin? Sama kysymys koskee myös softaprojekteja. Tai isommassa mittakaavassa kaikkein menestyneimpiä yrityksiä.

Kyllä. Toisinaan kyse on tuurista ja tähtien asennosta. Hassua vain on se, miten onni tuntuu osuvan samojen tyyppien kohdalle uudelleen ja uudelleen ja uudelleen. Kunnes etumatka on tavisten saavuttamattomissa.

Vastausten verhoa saattavat raottaa taannoiset blogit:

Seuraavat kurssi on Testaaja 3.0 (25.-26.2.2016 Helsingissä). Kyseessä on valmennus, jossa keskitytään ammattikuntamme tärkeimpään työkaluun. Eli itse testaajaan. Jos sinulle riittää keskinkertaisuus ja asiakeskeinen insinööri-intoilu, niin unohda tämä oitis! Valmennuksessa nimittäin kytkeydytään todellisen asiantuntemuksen alkulähteille ja siitä ammennetaan hämmästyttäviä tuloksia paitsi testaukseen, myös muille elämän osa-alueille. Oletko valmis tason korotukseen?!

Nosta tasoasi, jos uskallat: Testaaja 3.0.

Pyydän sinua tekemään osasi. Tule siis mukaan. Vastineeksi lupaan laittaa aivan kaiken peliin. Hikoilen puolestasi huolellisesti! Tästä tulee hurja matka.